VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht speelt gelijk tegen Excelsior

Jong fcu 60fc0f6af05f8
Jong fcu 60fc0f6af05f8 Foto: © Pro Shots

Jong FC Utrecht speelde zaterdagmiddag een oefenduel uit bij Excelsior. Na een doelpuntrijke tweede helft eindigde de wedstrijd in een gelijkspel (2-2).

In de eerste helft gebeurde er niet veel. Jong Utrecht had wel meer kansen, maar wist die niet te verzilveren. De grootste mogelijkheid had Derensili Sanches op de schoen. Hij schoot echter net naast het doel.

Pas in de tweede helft kwamen beide ploegen tot scoren. Het was Jong Utrecht die de score opende via diezelfde Sanches. In het laatste kwart van de pot kwam Excelsior op gelijke hoogte. Brandon Ormonde-Ottewill scoorde namens de Rotterdammers. Het duurde niet lang voordat zij de score wisten te verdubbelen. Via een eigen doelpunt kwam het beter spelende Jong FC Utrecht echter weer op gelijke hoogte. Eindstand: 2-2.