Jong FC Utrecht onderuit op bezoek bij NAC Breda

Hilterman nac breda 6070928ee2f73
Hilterman nac breda 6070928ee2f73 Foto: © Pro Shots

Jong FC Utrecht heeft vanavond tegen NAC Breda een nederlaag geleden. In Brabant verloor de ploeg van Ab Plugboer met 3-1.

Na een klein halfuur spelen kwam NAC Breda op voorsprong. Een voorzet van Robin Schouten werd ongelukkig in eigen goal gegleden door Rick Meissen. Twee minuten na rust moest Jong FC Utrecht met tien man verder. Remco Balk kwam ongelukkig in botsing met Kaj de Rooij en kreeg de rode kaart te zien.

In de 72ste minuut kwam Jong FC Utrecht op gelijke hoogte in het Rat Verlegh stadion. Een strafschop werd binnengeschoten door topschutter Jeredy Hilterman. Lang stond het gelijke spel echter niet op het scorebord. In de 78ste minuut maakte NAC Breda alweer de 2-1. Een goede corner werd binnengekopt door Moise Adilehou. En twee minuten later werd het duel beslist. Sydney van Hooijdonk krulde de bal uit een vrije trap op geweldige wijze binnen.