VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht speelt gelijk tegen Anderlecht

Dalmau2 5fb7de84abd46
Dalmau2 5fb7de84abd46 Foto: © Pro Shots

FC Utrecht heeft zaterdagmiddag gelijkgespeeld tegen de Belgische topclub RSC Anderlecht. De wedstrijd werd gespeeld in Alkmaar op het veld van de Alkmaarse Boys. Bij het duel waren geen toeschouwers toegestaan.

Hoewel er vanuit de Utrechters in de eerste helft veel dreiging vooruit was, kwamen ze deze middag niet langs de Belgen. Op slag van rust zorgde Adrián Dalmau op aangeven van Remco Balk in ieder geval voor de 1-0 aan de kant van Utrecht, waardoor zij met een voorsprong naar de kleedkamer konden.

Na de rust waren de twee ploegen vrijwel gelijkwaardig gedurende de hele tweede helft. Er waren kansen over en weer. Anderlecht was even dicht bij de gelijkmaker toen zij een schot op de paal zagen gaan. Maar tijdens de laatste tien minuten konden de Belgen alsnog juichen, Lucas Stassin maakte de 1-1.