Hake opgelucht: ''Ik wil niet alleen maar negatief zijn''

Rene Hake bij ESPN
Rene Hake bij ESPN Foto: © Pro Shots

Door een late treffer van Sander van de Streek wist FC Utrecht de drie punten mee naar de Domstad te nemen. René Hake was opgelucht.

''Nog drie punten binnen halen in blessuretijd door middel van een strafschop, met voorafgaand een slechte tweede helft, ja dan ben je zeker opgelucht'', vertelt de trainer na de 1-2 overwinning op RKC Waalwijk voor de camera van FC Utrecht TV. De ploeg van Hake speelde een prima eerste helft, maar begon heel slecht aan het tweede bedrijf.

''Laatste kwartier à tien minuten vond ik het wel weer anders. We kwamen wat meer op hun helft en er ontstonden een aantal goede momenten in hun zestien. En de penalty natuurlijk. Maar de manier waarop wij het eerste halfuur spelen na rust, dat is gewoon niet goed. Ik wil niet alleen maar negatief zijn. Ik vind namelijk dat wij ook een prima eerste helft spelen en verdiend op voorsprong kwamen'', besluit Hake tevreden.