Brama eerlijk: ''Dan creëren zij wel wat meer kansen''

Brama gustafson 5f952f57c4083
Brama gustafson 5f952f57c4083 Foto: © Pro Shots

FC Twente begon uitstekend tegen FC Utrecht met een doelpunt binnen twintig seconden, maar het was niet genoeg voor de overwinning. De Domstedelingen wonnen met 2-1.

''Ik vond dat we goed begonnen, dat is natuurlijk een understatement als je na twintig seconden met 1-0 voorstaat'', vertelt Wout Brama voor de camera van FOX Sports. ''Na de eerste twintig minuten vonden ik dat we de grip wel een beetje kwijtraakten. We gaven weinig druk vooruit en dan moet je wat verder terug. Dan creëren zij wel wat meer kansen.''

Twee minuten voor rust maakte FC Utrecht gelijk via Bart Ramselaar, twee minuten na rust kwam de ploeg op voorsprong door Sander van de Streek. ''Ik was wel blij met onze reactie in de tweede helft. Zeker na de 2-1 vond ik dat we ons terugvochten in de wedstrijd. We hebben wel strijd geleverd'', besluit Brama.